torsdag 11 mars 2010

Upphittad förkylning återlämnas UTAN beskrivning!


Klanen har tydligen fått en borttappad konstig förkylning på halsen...ja och på öronen, magen och huvudet också, för all del. I flera veckor har den turats om att gosa med medlemmarna och nu börjar jag bli lite trött på den...ingen som saknar den så vi kan lämna igen den?? Man känner sej äntligen efter nån dags ryggläge lite piggare och börjar så smått planera för vardag...DÅ...smyger en difus huvudvärk över en, öronen vill inte riktigt gå med på att tryckutjämna och näsan börjar sakta täppa till sej!! Jaha, då tar vi en vända igen då...sniff, sniff, snurvel, host, host... 8-S
Samtidigt har taggtrådsdottern en släng av jojo-feber! Pigg och allert tjej, ända tills hon helt plötsligt somnar mitt i leken...för att efter ett par timmars sömn vakna upp pigg och allert...tills nästa febertopp tar ut sin rätt. Stora sonen dras med en enveten magvärk som även den är av släktet "jojo"...ena dagen är den där med full styrka, för att efter ett eller två dygn verka borta...för att plötsligt hoppa fram från under sängen eller nått...och slå ner som en spikklubba på buken igen. Den enda i klanen som verkar vara helt opåverkad av denna irriterande snyltgäst är äldsta dottern...helt snorfri och oöm och feberfri vandrar hon glatt till skolan varje dag och lämnar oss andra, i kanon lidande infektionsmonster, åt vårt öde...det är tacken för tre timmars förlossningssmärta det =;-S För inte är det väl så att hon tänker som var och en av oss andra att man håller sej borta från infektionshärden så man får ha kvar friskheten...näää...det måste bero på egoism och elakhet, brist på empati för lidande klan...eller hur..? ;))
Dagens ungdom...mutter, mutter... >:-P
Nåja, det är bara att fortsätta intagen av ibumetin, chai-latte, vitlök, honung, flädersaft och allt vad vi gått igenom i huskursväg...tror rent av att en liten ren en går ner i ren desperation! ;)
Så som sagt...är det någon som vet med dej att dom förlagt en barnkär och människoälskande, social, enveten, kramglad, uttröttande förkylning någonstans så är det bara att höra av sej...ingen beskrivning behövs för tillbakalämnande, jag lovar!!

Kramen till mina finaste =* (nej, det är inget nätvirus...så pussen smittar inte)

Inga kommentarer: