onsdag 24 mars 2010

Dum - dummare - Bjästa...


Sitter fortfarande och känner hur ilskan pyser omkring inuti efter att ha sett kvällens Kalla Fakta som handlade om "Den andra våldtäkten"...grabben i Bjästa som trots fällande dommar i TVÅ fall anses av det lilla samhället vara oskyldig, och två stackars flickor som fallit offer för honom som anses vara lögnare och hanteras som skit!! Vet inte vad som gör mej mest upprörd...det faktum att ingen av de viktiga instanserna tog ställning MOT det skedda, att byn spred skvaller högt och lågt via nätet som tolkades som sanningar, att killens mamma ledde hetsjakt på nätet MOT flickorna för att fria sin son eller prästen som trots besökförbud släppte in killen i kyrkan till skolavslutningen för att fira med sina gamla klasskompisar...vilket för övrigt ledde till den andra våldtäkten...av en barndomsvän...trevlig vän...not!!
Jag kan inte förstå hur i helvete, rent ut sagt, vuxna människor på fullaste allvar kan påstå att fjortonåriga flickor hittar på sådana här historier för att tjäna pengar, eller "ge igen"...eller ens föra fram en åsikt i stil med att flickorna bara är lögnare och förtjänar att bli våltagna "på riktigt" så dom fick känna hur det verkligen känns!!! Vad händer med vårat samhälle??? Vad är det för fel på folk?? Hur skev är världen när man kan dömmas för två brott...upp till högsta instans...och ändå hyllas som nån slags hjälte?? (Man undrar ju verkligen om vettigheten att ens fundera på att legalisera syskon-sex...är folk inte tillräckligt dumma i huvudet ändå!!)
Har bara en sak att säga utöver det jag redan satt på pränt....Bjästa och Oskars föräldrar...SKÄMS!!! Hade min son burit sej åt på detta viset hade han då fankemejjen INTE fått nån jäkla "hyllnings-sida" på Facebook utav mej i alla fall....snarare en riktigt fetelasse-omgång bältes-rapp över arslet för att han trots mina ansträngningar inte har en bättre kvinnosyn än så!! Till flickorna J & L, som fått lida på grund av folks inskränkthet och skvallerglädje...ALL HEDER ÅT ER...ni ger hopp om framtiden och är en stolthet för den kvinnliga befolkningen...ja, för oss med hjärnor som sitter på rätt håll!! Kärlek till er.....

...och kramen till mina finaste =*

Inga kommentarer: