måndag 31 januari 2011

All skit försvinner!


Ibland har jag fått en känsla av att det sitter sorgsenhet och olyckligheter i väggarna i huset i Dayhill. Inte så att vi bor i nått Amityville, usch då, neeej! Men det ligger liksom en air av lessamhet...och vet man storyn för de som bott där så är känslan kanske inte så konstig!

Men nu i helgen fick det vara nog, Jess tog resolut tag i saken och helt sonika körde igång en baklänges-sopning! Tjoff å svoshhhhh....
Två till och med!
En baklängessopning ska ta ut alla dåligheter och tråkig energi...och man får tro vad man vill om sådant...men i vårat hus luktar allt numer, som Taggtråden uttryckte det på dagis:
-Särlek å lyckligt ;))

Och japp, jag håller med och skriver under, det luktar kärlek och lycka i huset. En doft av lugn och harmoni...önskar man kunde fotografera den, eller spara lite på burk att ta fram vid de stunder man lite glömt bort hur lycklig känns. Så man kunde ta ett sniff och ta sej tillbaka till den känslan ;)) Och även de inneboende verka mer lugna till sinnes, mindre syskongruff, mer glädje, mer energi och stuns och mindre surigheter.

Inbillning...säg det...men det funkar, och det är allt jag behöver! ;)

Mer glädje och välvilja i folks liv...
...och stora lyckodoftande kramar till mina fina =*

Inga kommentarer: