måndag 25 januari 2010

Å viktigast av allt e...


Då var glada julen slut...å pengarna med den... Men i ärlighetens namn så var det nog inte bara tomten som krävde att spenderbyxorna togs på...för gladast av alla över köpfrossan e nog handlarna!
HUR många reor kan man ha på ett år egentligen??? Man hinner knappt öppna sina julklappar innan det e dax för mellandags-rea, å efter den så har vi Januari-rean! Inte långt senare så trillar dom in en efter en, påsk-rea, vår-rea, sommar-rea, semester-rea, oktober-rea, höst-rea....och däremellan kommer tillfälliga utförsäljningar!! Och hur mycket rea är det egentligen??
Har vid ett par tillfällen hittat varor som rean har samma pris som annars, fast ändå säljs dom under parollen..."NU - spara x-tusen" Vilket bluff-å-båg!!
Har insett att man borde göra en av två saker för att få en lugnare och mindre kostsam jul
*fira jul i januari!!
*ge alla i klanen presentkort i julklapp!
Eller varför inte både och....så slapp man klappjakt på klappar, ungarna kan handla vad dom vill, när dom vill och mamman kan få gå på rea-shopping som sällskap istället för "medföljande plånbok" Det borde väl, om nått, visa klanen att man älskar dom!
Och på så vis blir ju dessutom julen en fridens tid även för tomten, som kan sprida sina gracer under en hel månad istället för att stressa med att hinna allt på en kväll! XD

Mys i vinterkylan, invänta snöstorm och för er oinvigda...att bleka ett mörkfärgat hår ger en hel del muntra förnyelser på frisyrfronten ;))
Kramen till mina finaste <3

Inga kommentarer: