torsdag 28 januari 2010

Trettifyra...på väg mot sexton...wtf??Japp så var det dax igen! Som en dålig andedräkt kommer dom sakta smygandes när det börjar närma sej!! Vilka då? Jo...pmf:arna!! PreMenstrualFinnarna...
Som tonåring hade jag aldrig såna bekymmer!! Man knökade hålet i huvet med chips, choklad, läsk, macD, pizza å glass, skamlöst och i stora mängder, särskillt då veckan före mens, men sällan besöktes ansynen av en enda finne!!
Men NU...när man nått en ålder där allt sånt ska ligga lågt trodde man...ja DÅ minsann e det helt plötsligt kört! Och trots att man försöker så gott det går att igga choklad-gasten...för när det närmar sej mens e den fullkomligt bångstyrig och skoningslös...men likt förbaskat dyker dom sablarna upp! Jag vågar knappt gå förbi godishyllan i affären för allt onyttigt verkar på nått telepatiskt vis ta sej från hyllan direkt till ansiktet...! Alla andra dagar går det förvisso direkt till baken, men då sitter man ialla fall skönt! XD Näääee, hur rättvist e det??
Och var fanns dom för femton år sen när dom kunde ha tagit sej fläckvisa tjuvåk i fejjan utan att nån hade reagerat...?? Nu går man runt här med sina tjuvpassagerare som dyker upp en gång i månaden..å ser ut som en annan fjortis, fast en lite lätt skrynklig sån! Nog för att man vill vara ungdomlig men där drar jag gränsen.
Jag som till och med lyckats sluta röka efter alldeles för många års flitigt utnyttjande. Det ska ju för jössenamn förbättra hyn...inte tvärtom! Men man får väl försöka ta det som en komplimang...ungdomsfinnar vid mogen ålder. Det gör ju dessutom livet lite enklare för klanens manliga medlemmar eftersom det syns tydligt när mamman å tonåringen inte är att leka med XD
Och hur som helst, dom lyser ju upp...kanske inte tillvaron just...men ansiktet...å det e ju alltid nått!! XD
Kramen till mina finaste =*

Inga kommentarer: