måndag 11 oktober 2010

Spik i ryggen!


Ibland när det känns som livet springer fortare än vad Jess är kapabel till, ja ni vet, som när man sitter i korgen till spinrock och sista chansen till att hoppa av redan varit. Och det enda som återstår är bara att knipa ihop ögonen och hoppas på att man överlever resan...ibland när livet känns JUST så...då är det gott att bara få ta en egenlyxpaus...time out...system overload...error...over and out...tack å hej!
Att när vildbassarna hoppat isäng sätta fyr i öppna spisen, slänga på en go ansiktsmask, lägga sej på spikmattan i eldens dansande sken med en chai-latte som förföriskt sprider sin söta doft och bara låta tankarna fara omkring som vinterglada barn på en skridskorink...DET är kvalitet!
Inget kommer åt en, inget gnager en, alla frustrationer, sorger och dumheter (både egna men framför allt andras XD)rinner bort som isen i ett vattenglas i juli. Det oklara blir klart, det ovissa visst, saker och ting lägger sej stilla på sin plats och man får en chans att få på sej löpskorna (i lugnt och liggande läge) och hinna ikapp rallyloppet som kallas Livet!
Idag är en sån dag...en Jess dag, eller mer kväll faktiskt...fylld av ego-boost och Jessompyssling, eget-tyck-synd-om och släpp-taget-övningar...
Välbehövligt, nödvändigt och framförallt...jag är såååå jäkla värd det, och mina fina är så värda det eftersom man efteråt med nyöppnade ögon och nyfunnen energi kan vilkorslöst ge sin tid och kärlek till de som förtjänar det ;)

Mer egotid åt folket...
...och största kramen till alla mina fina =*

Inga kommentarer: