onsdag 6 oktober 2010

Manliga bildesigners.?..


...ja men visst måste det vara så, för inte fasen skulle en kvinna designa så otroligt korkade saker som en del bilar är beskaffade med!!
Som dessa minimalt små rutor till att börja med...trevlig att slippa putsa för stora glasytor...men hur fan ska man kunna se UT ur bilen...??? Jo, just det...man installerar backkameror, så slipper man dessutom vrida på nacken, för det är ju rätt ansträngande! Inte konstigt att folk krockar säger jag bara!
Och varför inte sätta in DJUPA cd-förvaringslådor...för då samlas det ju inte en massa skräp ovanpå så du aldig lyckas få fram dina skivor.. O_o
VARFÖR??
Och egentligen så undrar jag VARFÖR en bil ska ha automatiska bromsar, sensorer som varnar och tjuter när du kommer för nära nått och man vet inte allt som bilarna utrustas med för att vara sk TRAFIKSÄKRARE...?? Behöver man snart ens körkort för att få agera förare...för med alla dessa hjälpmedel behöver man ju inte lära sej nått, man kan bara förlita sej på tekniken ju....eller...??

Jämförelse med ungar som skriver på dator med stavningskontroll ligger nära till hands...hur mycket nytta är det till?? För det första, stavningskontrollen kan inte alltid stava till ordet du vill skriva (Zelda....z.e.l.d.a, inte selda)...för det andra stavningskontrollen ger dej ofta skumma förslag på vad du vill skriva (vad är en snumsa??)...för det tredje, stavningskontrollen släpper lätt igenom vissa ord trots att de är felstavade...så snälla - tala om för mej hur ungar ska lära sej stava bättre med hjälp av stavningskontrollen?? Den suger om ni frågar mej...och det gör endel av dessa trafiksäkerhetsanordningar på de nya bilarna också! Vore det inte bättre med ordentlig utbildning istället för att installera inbillning...?

Mer vett åt hjälpmedelstillverkare (anställ smarta kvinnor XD)...
...och kramen till alla mina fina =*

Inga kommentarer: