lördag 20 november 2010

Teknikens under O_o


Ja, det där med teknik är nog ett av de mest frustrerande sakerna i livet...bortsett från barn ;)) Inte mycket annat kan få en (läs JESS) att bli så fullkomligt från vett å sans när det inte funkar. Döda ting...ghaaaaahhhh!!!!
Har precis i skrivande stund lyckats få extremt efterlängtad kontakt med internet på det fantastiska mobila bredbandet från företaget med sveriges bästa teckning efter TVÅ DYGN!!! Två hela dagar som den lilla mojjängen envist meddelat "kan ej ansluta...ingen tjänst"....behöver jag tala om hur galen iofs inte BARA jag varit...men mest...hrmmm %S Absolut tokvarning!! XD

Fast det här med teknik kan ju faktiskt glädja oxå...när det funkar...som nu ;))
Eller som när Jess har sån tur att hon får låna Fotograf Tornevall´s ena kamera å kan provskjuta den för glatta livet! Det är teknikpryl som genererar ren och skär lycka kan jag tala om...vilken kamera, vilka bilder, vilken helg, vilken tur att det kom snö... XD
Har i flera dagar nu terrat Klanen med kameraklickande högt å lågt, vitt å brett, ljust å mörkt. Å med mängder av olika filter som prisma, smoke, skymning, stjärnor...så himla kul!! Ungefär som förr om åren, med Freddans analoga canon, svart/vit film och rakt igenom egen framkallning av såväl rulle som foton...bara en hel del enklare...blodad tand...? Skojjar du...?

Nästa projekt på "to-do" listan, efter verkstad och butik hamnar nog en fotohörna...eller vid närmare eftertanke och titt på lyckligt fotande Herr P kanske det blir ett foto-rum i verkstaden... ;))

Yllekram till alla mina fina =*

Inga kommentarer: