torsdag 23 september 2010

Fee fie foe fum...


...I smell the blood of...inhuman politik!
Ingenstans på varken alliansens eller Moderaternas hemsidor finns någon information om att jobbskatteavdraget leder till lägre löner. Men när väljaren Camilla Adolfsson från Göteborg skickade in en fråga till Moderaterna den gångna helgen blev hon förvånad. Frågan löd:
”Jag undrar hur ni menar att jobbskatteavdragen kan leda till fler
jobb? På riktigt alltså. För det är ju inte arbetsovilja som gör att folk är arbetslösa, det är ju brister i utbudet.”

Någon dag senare fick Camilla Adolfsson ett utförligt svar från Moderaterna. Ett svar som gjorde henne förbryllad. Särskilt följande stycke:
”Jobbskatteavdraget leder till att de fackliga lönekraven sänks vilket gör att löneökningstakten minskar och då ökar sysselsättningen. Eftersom företagen kommer att kunna lägga mindre summa pengar på samma arbetskraft och därmed anställa mer.”
– Det var så tydligt att det handlar om en strävan mot lägre löner. Jag önskar att de också kunde stå för det i debatterna, säger Camilla Adolfsson.

Kan man annat än ruska på huvudet och bli, inte förvånad...men lätt mörkrädd...hur många blåröstare vet vad "failiansen" verkligen representerar...?
Men skam den som ger sej...nu väntar fyra år för de röda att återuppliva folkhemssjälen inför nästa val...upp till kamp...
...och kramen till alla mina fina =*

Inga kommentarer: