måndag 7 juni 2010

En Garde muntra målare...


Magnifika Måndag....jihaaaa!!! Äääääntligen kom de efterlängtade målarna till Granet. Tre goa grabbar med massor av humor och väggspackel äntrade övervåningen med alla sina "fixa-slutklämmen-saker"...så imorron blir det racerbilen ner till färghandeln för att fixa provfärger. Gillas mucho!! =))Har som tur är redan varit och smyg-gluttat på färg, och rent utav valt några godisfärger (som målarna tyckte var för mörka) så vi ljusar väl bara upp dom littagranna då... ;)
Så denna vecka är det spackling och väggväv som gäller för de muntra målarmännen, nästa vecka börjar seriös färg-påsättning på väggar.....och sen kan vi på allvar ta och flytta in - no more sova i stökig lägenhet i stan...det överlåter vi till den arbetande pappan! ;))

Och som chokladdoppet på en nyuppspritsad mjukglass i nybakat rån har jag både hunnit vara extrem-produktiv och lyckats knåpa ihop ett tiotal par nya örhängen á lá yez D...OCH har med god hjälp av en fantastisk moster med öppna ögon hittat en mängd nya blivande smyckedels-leverantörer... =)) Gillas även det ganska så väldigt jättemycket!!

Så jag säger bara som såhär...alla måndagar är inte av ondo, endel visar sej vara riktigt, riktigt kanonbra! Och hur i allsindar skulle man nånsin komma till underbar helg om man inte snek förbi måndag på vägen...? XD

Kramen till alla mina fina =*

Inga kommentarer: