söndag 11 juli 2010

Mässa...

...nä inte i kyrkan, det ligger inte riktigt för mej! Jag packade in Mimmi och mej själv i bilen och åkte till Kungsbacka på smyckemässa! Tur för oss att vi lyckades åka på den SVALASTE dagen på länge...så var det gottiga och svettlösa mil vi for...eh... O_o
Nåja, varm och svettig resa dit...många mils vandring mellan antik-montrar, konst-montrar, garn, scrappare, silversmeder och...Peder Lamm!!! Oväntat, otippat (av oss) men på intet sätt otrevligt. Snygg OCH trevlig...sånt uppskattas och gillas! =))
Efter en galen, halvkaotisk prisutdelning som höll på att bli utan vinnare då alla åkt hem, så tog vi våra trötta ben på en sväng runt Kungsmässan...ja den riktiga...gallerian med alla affärer...för vem kan få FÖR mycket muskler på benen...? ;)) Och så lätt gick det att ta ett par mils vandring TILL, framför allt när affärerna stängde och vi lät näsorna leda oss till...JAAA...det förfetande, det onyttiga, det....underbart frestande frossa i godheter-stället...Mc Doo!! En nia nuggets (+meny) och varsin marängswiss rullade vi våra ytterst nöjda kroppar till den lilla racersaaben...och for hem till lugnet och ron i DayHill Village! Nog med äventyr för idag...nu återstår bara seriöst soffhäng med kaffe och choklad innan det blir sängen för flikksen i Granet!
Puss i pannan alla mina fina =*

Inga kommentarer: