onsdag 4 augusti 2010

Shopaholic...JAPP, fläckvis!


Jamen det är väl ändå typiskt Nyström i alla fall...full koll...inte ett enda dugg! ;)) Onsdag i Varberg betyder minst tre öppna secondhand-butiker...vilket klanen uppskattar mycket att strosa runt och fynda i...så sagt och gjort, strax efter 18 styrde vi kosan mot staden och den naijsiga secondhand-shoppingen, trodde vi! Snabbt skummade vi av den första utan att hitta nått särskillt, men vi kollade egentligen inte så noga heller, vi skulle ju inom en timme hinna med två eller tre butiker till ju....så vidare mot nästa ställe....som var superSTÄNGT!! VAAAAD???? Nåja, vidare mot det tredje...som OXÅ var stängt...vad sjövens var detta???

Jomenvisst...då är det ju som såhär då, vilket vi alldeles glömt av...ställe no ett öppnar ju redan 14 på eftermiddagen och har öppet till sex...ställe no två har OXÅ bara öpet till sex...ställe no tre öppnar 17 och stänger 20...och bara för skoj skull, ställe no fyra finns inte längre över huvud taget!! JAHA...men jag ville ju SHOPPA!!!

Så utan att egentligen veta riktigt hur det gick till så for bilen, med klanen i, och rätt som det var skymtade vi det omisstagliga blå-gula skyltarna som avslöjar det enbart för extremt prismedvetna fyndiga shoppingpalatset (det ÄR sant...GeKå´s ÄR inte så himla billigt längre faktiskt!!) Men underhållande att bevista, det är det ju...så min äkta hälft och jag tog en supersnabb sväng i den lilla butiken medans knoll-å-tott roade sej kungligt med Mimmsan på lekplatsen utanför. Och nöjda satt vi sedan vid bilen och smaskade nyinköpta, supergoda...och billiga...Twix, som sköljdes ned med lika nyinköpt multivitamin-juice...härligt värre ;))

Sen tog vi vägen över Svartrå hem, kollade in potentiella svampställen vi ska besöka, gled förbi Bockstensmossen, mötte en Bambi...och landade slutligen, helt slutkörda, åter i Granet...och imorron har vi alla nya, fräsha sockar och underkläder att dra på oss...gott liv under solen...verkligen ;)) men jag fick shoppat iaf XD

Kramen till alla mina fina =*

Inga kommentarer: