torsdag 12 augusti 2010

En kamera i näsborren...??


Var på GeKå´s häromdan...ja ni vet det där stooora, gula huset med blå text på...det som funnits sedan 1963 och som är fyllt med billiga varor!! Jasså, ni känner inte till det?? Knappt jag heller...längre....! Det som en gång var ett mysigt, billigt fyndställe har förvandlats till ett fullknökat, syrefattigt helveteshål...dock med två små fik i (som tyvärr alltid är överbefolkade och omöjliga att komma när, men det ligger en trevlig doft av kaffe runt de båda) och så är det fyllt av dyra varor, allt från hårschampo till sockar...samt mänder, jag svär, MÄNGDER av galna kärringar (rent ut sagt) som tydligen ALDRIG förr i hela sitt liv vare sej bevistat en trång lokal eller styrt en kundvagn...och definitivt aldrig i kombination med varann!!

För att göra det hela än mer outhärdligt så har nån smart nisse skickat in ett kamerateam för att dokumentera köpvanor hos denna galna ras av köpsugna människor... O_o
Vid två tillfällen har jag fått löpa gatlopp för att undvika bli filmad under dessa tortyrliknande former...men det frivola tv-teamet ville inte ge sej...tydligen fann de nått slags illasinnat nöje i att smyga på högröd, svavel-osande, svettig tanthatande Jess som bara försökte få uppdatera barnens garderober inför skolstarten, för vart Jess än vände sej för att komma undan för att i lugn och ro få måtta upp kläder mot trötta barn- och Jess-kroppar (vem faaan orkar köa vid provrum??) så stod där en glatt leende man med en kamera på axeln!! Ghaaaahhhhh!!! Man blir galen, vad finns det att le stort åt på GeKå´s en dag i augusti?? Tillslut var jag nästan redo att få den lyckliga kameramannen att för första gången i sitt liv få plats med en kamera i sin ena näsborre....alternativt sluta sina läppar runt den från utsidan!! Den lyckliga kameramannen uppfattade nog den inte sååå lättsamma stämningen (gick att nypa i, lovar!!) eller började ansiktet avslöja lätt psykotiska drag på Jess...i vilket fall tog han vände han bort kameran och lät trött och irriterad Jess med fyra barn och trögrullande vagn äntra "the neverending" vandring mot utgången...och efter lite bök med en tant som gärna ville hålla plats i TVÅ kassor (vilket mormor Voff brutalt fick henne att ge upp) så stod vi så slutligen återigen ute bland syre och space...UUUUUUUNDERBART!!!

Vi firade överlevnaden med mjukglass och korv-i-bröd...gick sen glatt mot bilarna med en förhoppning om att ha sluppit böter för felparkering, vilket vi hade...fanken alltså, VEM hade klivit i koskit?? Tur som tokiga hade vi ju XD Och när vi satt i bilen i ösregn på väg mot lugnet och ron i Dayhill Village tänkte jag på ett uttryck en kär vän gärna delar med sej till nyförälskade människor "Oro er inte....det GÅR över!!"...och jag insåg att när det gäller mej själv och GeKå´s så stämmer det där påståendet väldigt väl...det har gått över...i fortsättningen tror jag att KappAhl, Ellos och Bon Prix gör tricket för vår del!!

Kramen till alla mina fina =*

Inga kommentarer: