torsdag 5 september 2013

...and it´s alive! =O


Long time no see, som dom säger i amerikatt! 
Mycket har hunnit hända under bortavaron från tankerensarstället som denna sida är en högborg för. Vänta bara vad mycket som kommer att ordbajsas ut här nu =) 
Bara för att göra en snabb genomgång av alla månader sedan sist kan vi nämna jobb i glasscafé, sjukhusbesök, operationer, tokroligheter, underbara vänner, mod, härliga vildbassar, älskad make, en utflyttad unge, 40mila-resor till norr, jobb i godisaffär, ett restaurangbesök som sådde ett frö, planering, kärlek, coaching, insikter, goda utsikter, mer mod, blod, svett, tårar, mer kärlek, ett sk "leap of faith", snickerier, vikariejobb i barnomsorgen...och uppstart av glassrestaurang! 
Jojo, det är dumt att sitta still för länge, som en kloktok alltid sa...då stelnar man till. I och för sig tror jag min vighet kan liknas vid en kakelugn, typ....men sysselsatt....det är jag =) Men förhoppningsvis inte mer sysselsatt än att det finns tid för att sätta hjärnrensande funderingar och kluringar på pränt...vem vet vad som händer med glasstrillande hjärna annars O_o 

Väldans välkomna tillbaka till livet som Jess!

Inga kommentarer: